10 důvodů, proč být obchodníkem v ATLASu


Být či nebýt obchodníkem v ATLASu, toť otázka. Abychom Ti ulehčili rozhodování, uvádíme deset důvodů, proč práce u nás stojí za to.

  1. Jsme česká firma s tradicí.
    Na trhu jsme již 30 let, a přestože rok od roku rosteme, rozhodně máme do korporátního prostředí daleko. Čekání na schválení o pěti úrovních, zbytečné procesy a složitá hierarchie. Tohle není náš styl.

  2. Obchodníci neřeší záležitosti, které zdržují od businessu.
    Administrativu minimalizujeme na nejnutnější záležitosti, dotazy zákazníků a technickou podporu pak řešíme pomocí vlastního klientského centra, linky zákaznické podpory a servisních pracovníků. Také máme vlastní „call centrum“.

  3. Pracujeme v atraktivním oboru IT.
    Technologie jsou budoucnost. Přesto nepotřebujeme, abys byl „ajťák“, na obchodní pozice hledáme pouze obchodníky.

  4. Máme široké portfolio produktů a tisíce zajímavých zákazníků.
    Práce u nás má smysl. Zákazníkům pomáháme s různými problémy, například se lépe orientovat v zákonech. Více o našich produktech se dočteš zde.

  5. Obchod se u nás netáhne roky.
    Prodáváme doplňkové softwary, obchodníci tak vidí své výsledky poměrně brzy, nemusí čekat měsíc, dva či půl roku, jestli to vůbec vyjde.

  6. Máme vlastní vývojářský tým a neustále vyvíjíme nové systémy.
    Reagujeme na potřeby trhu a od zákazníků pravidelně zjišťujeme, v čem bychom jim mohli ještě pomoci. Nemusíš se tak bát, že bychom už neměli kde prodávat.

  7. Pravidelně se školíme.
    Obchodníkům poskytujeme spoustu prostoru, aby rozvíjeli své dovednosti a schopnosti. Podpora mentora je samozřejmostí.

  8. Management velmi dobře rozumí práci obchodníka.
    Vedoucí pozice obsazujeme lidmi z firmy, v ATLASu proto nenajdeš manažery, kteří neznají práci obchodníka. Šikovným lidem rádi umožníme profesní růst.

  9. Provizní systém je jasně definovaný a transparentní. Bez stropu.
    Máš zkušenosti s nedosažitelnými provizemi a navyšováním plánů? To u nás nehrozí. Každý měsíc si můžeš jednoduše spočítat, kolik Ti přistane na účet. Obchodníky podpoříme fixní mzdou, potěšíme neomezeným stropem výdělku.

  10. Zázemí moderních kanceláří, příjemná pracovní doba a flexibilita.
    Každý obchodník má své zázemí v našich kancelářích v prestižním office parku. Obchodníky ale hledáme z celé České republiky, region dokážeme každému uzpůsobit. Zaměstnancům poskytujeme fajn pracovní dobu a flexibilitu.

Důvodů, proč být obchodníkem v ATLASu, by se však našlo však mnohem více. Rádi Ti je představíme osobně.