Největší právní kongres v Česku? I za ním stojí ATLAS

Jsme jedničkou na trhu v odvětví právních a manažerských informačních systémů. Není proto překvapením, že pořádáme i odborné konference, které vzdělávají účastníky v oblastech práva, ekonomie a vývoje. V polovině dubna jsme organizovali jednu z našich nejprestižnějších akcí, kongres Právní prostor.

Co vše obnáší práce obchodníka v ATLASu? Ve zkratce, budování a rozvíjení vztahů se zákazníky. O vztah s klientem pečujeme nejen na osobní schůzce, ale i na akcích, které pořádáme. Například, na největším právním kongresu v republice.

Na desátém ročníku kongresu Právní prostor přednášelo více než dvacet odborníků na české právo. Vystoupili nejen špičkoví advokáti, ale také například soudkyně Evropského soudu pro lidská práva Kateřina Šimáčková, hejtman Pardubického kraje Martin Netolický, nebo třeba místopředseda Nejvyššího soudu Petr Šuk.

Právního kongresu se pravidelně účastní jak zástupci právních kanceláří a státní správy, tak i manažeři středních a velkých společností. Obchodníci tak mají jedinečnou příležitost se setkat se spoustou zajímavých lidí i mimo obchodní jednání v kancelářském prostředí.

Chceš se účastnit podobných akcí? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co nabízíme nad rámec zajímavé náplně práce. 😊