Perly, třásně a klobouky. Oslavili jsme třicet let ATLASu

Třicet roků úspěšného působení firmy je bezesporu důvod k oslavě. A jak jinak oslavit třicet let než ve stylu třicátých let? Zaměstnanci ATLASu zavzpomínali na film Velký Gatsby a začátkem května se setkali na firemním večírku v Ostravě. Dobový mejdan se nesl v duchu lehké elegance, burlesky i casina. 

Lidé ze všech poboček se sjeli do Ostravy, aby mohli na večírku pogratulovat majitelům k významnému výroční firmy. Vedení naopak poděkovalo za zásluhy všem zúčastněným a ocenilo pracovníky, kteří ATLAS doprovází deset, patnáct nebo dvacet let. Firemní oslavu moderoval Jan Čenský.

A jak vypadal dresscode zúčastněných? Dámy nasadily třásně, perly a čelenky. K vidění byly i péřová boa, rukavičky a cigaretové špičky. Pánové si vzali stylové obleky, motýlky a klobouky.

Třicátá léta jsou dobou největší slávy casina a také mafie. Není proto překvapením, že i zaměstnanci firmy si mohli zahrát lehký hazard. Krupiéři, obsluha v kostýmech a přítmí navazovali zlatou éru mafiánských dostaveníček v klubech. V tombole pak měli šanci zvítězit i ti, kterým ruleta nic neříká. Losovaly se především zážitky, například zájezd na dovolenou.

Taneční vystoupení by mělo být součástí každého dobrého večírku z dob minulého stolení. Ani firemní večírek k třicátému výročí ATLASu nebyl výjimkou. Na parketu vystoupily burles tanečnice, večerem provázela hudební skupina Gangster of Swing Orchestra.

V rámci volné večerní zábavy zaměstnanci roztančili parket. DJ hrál dle přání účastníků, každý si tak přišel na své. V mezipřestávkách si lidé povídali u skleničky vína nebo se občerstvili u bohatého rautu.

Chceš se účastnit podobných večírků? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co vše nabízíme a třeba už příště budeš s námi na společné fotce. 😊