Pořádali jsme: Konference Právo v Plzni se špičkami právního světa

Pravidelně pořádáme konference, které  vzdělávají účastníky v oblastech práva, managementu a podnikání. Poslední akci, třetí ročník konference Právo v Plzni, jsme pořádali na přelomu května a června. Témata přednášek odborníků z celé republiky byla pestrá, od stavebního práva přes veřejné zakázky až po aktuální otázky české justice.

Na konferenci vystoupilo hned několik právních hvězd, například místopředseda advokátní komory Martin Maisner, děkan plzeňské právnické fakulty Stanislav Balík nebo prezident soudcovské unie Česka Libor Vávra. Zpívající právník Ivo Jahelka svou přednášku doplnil hudebním vystoupením a ukázal tak, že na právní problematiku umí nahlédnout i veselou formou.  

Našich právních konferencí se pravidelně účastní nejen zástupci krajů, advokátních kanceláří a magistrátů, ale také manažeři středních a velkých společností. Obchodníci tak mají jedinečnou příležitost se setkat se zajímavými zákazníky i mimo prostředí kanceláře.

Chceš se účastnit podobných akcí? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co vše nabízíme. 😊