Sport a turistika. Užili jsme si další firemní teambuilding

Rádi se setkáváme nejen v práci, ale také pravidelně pořádáme teambuildingy pro sportovce i nesportovce. V září se zaměstnanci ATLASu sjeli do Středočeského kraje. Napříč pobočkami jsme se potkali v obci Soběšín, kde jsme si užili den plný sportu a turistiky.

Každý zaměstnanec měl na výběr z mnoha aktivit dle svých preferencí. Skupina Sportovců v průběhu celého dne absolvovala turnaj ve volejbale, badmintonu a nohejbale. Také si mohli zastřílet a změřit síly v přetahované či v jiných aktivitách.

Skupina Turistů ráno vyrazila vlakem na prohlídku hradu Český Šternberk. Nazpět do kempu se vydali pěšky, ušli více než patnáct kilometrů.

Navečer jsme vyhodnotili veškeré soutěže a pogratulovali vítězům. Následovala volná zábava a posezení u dobrého jídla a pití. Na druhý den jsme pak všichni vyrazili zpět domů za rodinami.

Sportovní teambuilding se perfektně vydařil, panovala dobrá nálada, vyhýbala se nám větší zranění a odnesli jsme si skvělé vzpomínky. Podívejte se i na video, které jsme natočili dronem. ↓

Chceš se účastnit podobných akcí? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co vše nabízíme a třeba už příště pojedeš s námi. 😊