Jak to u nás vypadá? Na pracovním prostředí záleží

Věděli jste, že v práci trávíme více než třetinu života? My ano. A právě proto klademe důraz na příjemné pracovní prostředí. Zastáváme názor, že život je příliš krátký na to, abychom pracovali někde, kde se necítíme dobře. Podívejte se, jak to u nás vypadá na obchodních pobočkách i na centrále.

Pražská obchodní pobočka sídlí v moderním office parku The Park na Chodově. Kanceláře obklopuje spousta zeleně, obchodníci si tak ve volných chvílích mohou užít relaxu v nádherné přírodě. Komplex také nabízí velké množství obchodů a služeb. Areál je skvěle dostupný, stačí sjet z dálnice, nebo ujít pár kroků od metra.

Na pobočce pracuje pod vedením Honzy Fišera zhruba třicet lidí. A i když obchodníci tráví spoustu času na cestách, každý má v kancelářích své místo, které se vyznačuje klidem pro práci. Pro neformální popovídání si s kolegy pak slouží především kuchyňka se skvělou kávou a ping pong stolem.

Brněnskou obchodní pobočku najdete v reprezentativním areálu The Spielberk office. Zaměstnanci mají výhled na celé město, mimo jiné i na Špilberk. Oběd si mohou dát obchodníci hned v několika restauracích v areálu, zbytek polední pauzy pak často tráví posezením u jezírka. Sportovci pak mohou využít také služeb luxusního fitka.

V Brně pod vedením Marka Mencla pracuje přes dvacet zaměstnanců. Obchodníci mohou sdílet prostor s kolegy v open space, potřebují-li více klidu na práci, lze využít některou ze zasedacích místností.

V Ostravě pak sídlí především náš vývojářský tým. Doplňuje je Centrum sdílených služeb – naše profesionální call centrum, které domlouvá schůzky pro zaměstnance na obchodních pobočkách. Obchodníci se tak nemusí v kancelářích zabývat složitou administrativou, ale prostory využívají především pro vzdálené prezentace zákazníkům či pro setkávání s ostatními kolegy.

Líbí se ti naše prostory? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co nabízíme nad rámec hezkých kanceláří. 😊