Naše produkty? Jdeme stále s dobou, říkají obchodníci

Svět moderních technologií se mění téměř z minuty na minutu. V ATLASu však ve vývoji informačních systémů držíme krok s nejnovějšími trendy. Náš vlastní vývojářský tým na produktech neustále pracuje, zlepšuje stávající a vyvíjí nové podle toho, co si trh žádá. Obchodníci tak vždy prodávají pouze nejmodernější software světové úrovně.

Produktové a vývojové oddělení je u nás vždy pro obchodníka. Díky vzájemné spolupráci vývoje a obchodu můžeme na trh přinášet moderní a intuitivní software, který firmám dlouhodobě šetří čas a peníze. Například, nyní přecházíme na novou generaci naší vlajkové lodi, právního systému CODEXIS. Práce se zákony bude tak pro firemní zákazníky ještě o něco jednodušší. Systémů z oblasti práva a ekonomiky, na kterých neustále pracujeme, máme ale hned několik, blíže se na ně můžete podívat zde.

A jak se naše produkty obchodníkům prodávají? Přečtěte si, co říkají naši lidé.

Pavel, obchodní reprezentant, 3 roky ve firmě

Naše produkty mě baví prodávat, protože jdeme stále s dobou. Zpětnou vazbu od zákazníků předáváme vývojářům, kteří tak mohou vylepšovat systémy dle toho, co zákazníci opravdu chtějí. Teď například kolegové z vývoje vylepšili náš právní software, který obohatili o nové funkce. Všechny systémy mají reálné využití a pomáhají našim klientům řešit nejen jejich problémy, ale i uspořit čas. Produkty jsou navíc uživatelsky přívětivé. Jedná se o webové aplikace, lidé tak mohou jednoduše se systémem pracovat jak z kanceláře, tak z pohodlí domova. Navíc je super, že mám možnost se vzdělávat nejen na poli softwaru, ale i z oblastí, které naše produkty řeší, tedy především z práva a ekonomie. Díky tomu jsem v obraze a udržuji si všeobecný přehled.

Rosťa, obchodní reprezentant, 5 let ve firmě

Líbí se mi, že firma vyvíjí současně několik systémů, proto mohu vždy podle potřeb zákazníka jednat o produktu, který se nejvíce hodí pro jeho firmu. Produkty dokáží uspokojit široké spektrum potřeb zákazníků a je jen na mně, zda využiji příležitosti, odhalím u zákazníka správně jeho potřeby a produkt mu prodám. Obchod v Atlasu beru jako výzvu posouvat se dál v obchodních dovednostech. A od firmy k tomu mám nejen kvalitní produkty, na kterých se neustále pracuje a reagují na měnící se potřeby trhu, ale také podporu od klientského centra a specialistů na jednotlivé produkty. Zákazníkovi tak mohu zodpovědět jeho dotazy i v případě, že sám neznám odpovědi, a to velmi rychle, stačí přímo ze schůzky zavolat správnému člověku z naší firmy. Díky kvalitním produktům a produktové podpoře ze strany firmy se tak můžu neustále rozvíjet a zároveň si obchod užívat, protože ani produkty, ani firma, mě nikdy nenechají ve štychu.

Erik, obchodní reprezentant, nováček

Do Atlasu jsem nastupoval před půl rokem. Produkty jsem se učil snadno, i když nemám žádné znalosti z IT, naše systémy jsou velmi intuitivní. Stačí pochopit přínosy produktů, každý software si proklikat a zjistíte, jak funguje. K dispozici je navíc trenér, který je vždy při ruce. Je také fajn, že se jedná o nástavbové systémy, zákazníci tak nemusí nic měnit, ale pouze jim vylepšíme stávající podmínky. Prodej našich softwarů se mi líbí, protože mě baví ekonomie a počítače. A u nás se tyto dvě oblasti skvěle propojují. Při své práci se navíc setkávám se zajímavými lidmi na různých pozicích, ať už s ekonomy, jednateli, nebo například advokáty. Máme desetitisíce zákazníků, mám tak možnost neustále poznávat nové firmy a to dělá moji práci velmi různorodou.

Také Tě láká prodej IT řešení? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co vše nabízíme nad rámec moderních a smysluplných produktů. ☺