Jaký byl rok 2022 v ATLASu? Projděte si ho s námi

Obratový i personální růst. Mnoho akcí a konferencí. Nové verze našich produktů. Motivační soutěže pro obchodníky. Pojďte se s námi podívat, jaký byl náš rok 2022.

Klienti

Jak to vypadalo v ATLASu v číslech? V roce 2022 jsme oslavili třicet roků úspěšného působení firmy a získali jsme více než patnáct set nových zákazníků. Celkově máme desetitisíce klientů. Každý rok rosteme, jen za minulý rok jsme navýšili obrat o jedenáct procent. Rozrostli jsme se například o společnost KPMG, TESCOMA, Philip Morris, Edenred, Helios Consulting, Bidli Holding a Nemocnice Znojmo.

Kolegové

Rostli jsme nejen obratově, ale i personálně. Přivítali jsme hned několik nových kolegů na různé pozice napříč firmou. Nastoupili k nám i skvělí obchodníci, kteří se umístili na předních příčkách v soutěži oceňující nejlepší obchodníky roku. Ocenění Obchodník junior roku 2022 získal Erik z Brna. Druhé místo obsadil Honza z Prahy, bronzovou medaili si odnesl Vojta opět z brněnské pobočky.

Odměnili jsme rovněž zaměstnance, kteří s námi spolupracují mnohem déle. Ty nejúspěšnější obchodníky neodměňujeme pouze slovy a dobrou výplatou, ale i věcnými cenami. Je libo skútr, elektrickou koloběžku nebo nejnovější elektroniku? I tyto ceny si naši lidé odnesli. Nezapomněli jsme ani na naše kolegy z Centra sdílených služeb, kteří domlouvají schůzky obchodním zástupcům.

Akce

Rádi se setkáváme nejen v práci, ale také pravidelně pořádáme teambuildingy pro sportovce i nesportovce. Ani minulý rok tomu nebylo jinak. Roztančili jsme parket na vánočním večírku i na oslavě třiceti let. Napříč pobočkami jsme si také užili den plný sportu a turistiky. Pravidelněji jsme se pak setkávali v rámci poboček. Zahráli jsme si například paintball nebo fotbal, předháněli se v jízdě na motokárách, nebo jsme se „jen“ setkali u piva či vína.

Produkty

ATLAS ve vývoji informačních systémů drží krok s nejnovějšími trendy. Náš vlastní vývojářský tým na produktech neustále pracuje, zlepšuje stávající a vyvíjí nové podle toho, co si trh žádá. Například, v minulém roce jsme přešli na novou generaci naší vlajkové lodi, právního systému CODEXIS. Práce se zákony je tak pro firemní zákazníky od minulého roku ještě o něco jednodušší. Vylepšili jsme i aplikaci pro správu datových schránek.

Konference

Za minulý rok jsme pořádali hned několik konferencí, které vzdělávaly účastníky v oblastech práva, managementu a podnikání. Organizovali jsme například konferenci Právo v Plzni, nebo kongres Právní prostor, největší právní kongres v republice. Obchodníci nás pak reprezentovali na dalších akcích, mimo jiné na konferenci Komory daňových poradců.

Rok 2023 je před námi. Chceš být u toho? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co vše nabízíme. 😊