11. ročník odborného kongresu Právní prostor se nezadržitelně blíží

Srdečně vás zveme na již 11. ročník prestižního kongresu Právní prostor, který pořádáme. Můžete se těšit na celou řadu odborníků z oblasti advokacie, komerčního práva, justice i státní správy. Kongres vám však nabídne i bohatý doprovodný program, podnětné diskuze a výborné jídlo.

Velikost a důležitost této akce podtrhují právě její hosté. Letos naši pozvánku k přednášení přijali např. předseda Nejvyššího správního soudu Karel Šimek, dále také soudce Ústavního soudu Jaromír Jirsa, místopředseda České advokátní komory Martin Maisner nebo člen Legislativní rady vlády David Bohadlo.

A k jakým tématům se dostaneme? Reagujeme na aktuální dění, a proto budeme hodně řečnit o energetice. V rámci této oblasti se dozvíte, jaké mohou být dopady energetické krize, nahlédnete do zákulisí energetických obchodních vztahů a podíváte se na energetiku i z pohledu občanského a finančního práva.

Nebude to však jen o energetice. V přednáškách nakousneme i problematiku trestního práva, zaměříme se na aktuální otázky v justici a rozebereme české právo v evropském kontextu.

Zaujalo vás to? Kongres se uskuteční ve dnech 3.-4. května 2023hotelu Jezerka, v Seči u Chrudimi. Přihlaste se a staňte se součástí letošního ročníku. Budeme se těšit na viděnou!