Po práci legraci. Utužili jsme kolektiv napříč pobočkami

Teambuilding, kde si na své přijde úplně každý? Rafty, sporty, turistika, kvízy, hledání pokladu, pokerový turnaj a volná zábava s kolegy. Přesně tak vypadala akce zaměstnanců ATLASu. Na konci srpna jsme se napříč pobočkami potkali v kempu Soběšín v Středočeském kraji, kde jsme si užili další firemní teambuilding.

Rádi se setkáváme nejen v práci, ale také pravidelně pořádáme teambuildingy pro sportovce i nesportovce. Rafty, turistika nebo sport? I tentokrát měl každý zaměstnanec na výběr z mnoha aktivit dle svých preferencí.

Řeku Sázavu sjížděla nejpočetnější skupina rafťáků. Při plavbě se kochali přírodou, vyprávěli si pracovní i nepracovní historky, ale hlavně se hnali za pirátským pokladem. Na nejrychlejší loď, která po cestě objevila všechny indicie, čekal rum v soudku přímo od piráta. Zkrátka ale nepřišli ani ostatní, zlatá rybka si pro ně připravila výherní losy.

Skupina sportovců si naplánovala turnaj v nohejbale, volejbale či vybíjené. Aby sportovci nabrali síly na další výkony, chodili se zchladit do řeky nebo na pár minut odpočinout do chatky. Gratulujeme vítězům!

I skupina turistů se vydala na honbu za ztraceným pokladem. Aby se dozvěděli, kde poklad hledat, účastnili se prohlídky hradu Český Šternberk. Po prohlídce dostali ještě několik úkolů a indícií, za odměnu pak nalezli zlato, mince a několik losů. Z hradu nazpět do kempu ušli zhruba deset kilometrů.

Navečer jsme se potkali u kvízu, při kterém si účastníci oprášili své vědomosti nejen ze školy. Soutěžní týmy odpověděli na padesátku otázek z různých oblastí. Zeměpis, sport, právo, móda, filmové hlášky, hádanky? I nad těmito tématy se zaměstnanci zapotili. Fanoušci lehkého hazardu pak mohli poměřit své síly v pokerovém turnaji. A můžeme se vsadit, že se při turnaji všichni bavili. 🙂

Nezapomněli jsme ani vyhodnocení všech soutěží a gratulaci vítězům. Večerní program uzavírala volná zábava a posezení u dobrého jídla a pití. Na druhý den jsme pak všichni vyrazili zpět domů za rodinami.

Chceš se účastnit podobných akcí? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co vše nabízíme a třeba už příště pojedeš s námi. 😊