Děláme podcasty ze světa práva a vývoje

Podcasty se v poslední době stávají mimořádně populárním způsobem zábavy, vzdělávání a získávání informací. Této formě sdělení fandíme, proto jsme se rozhodli využít jeho potenciál i u nás v ATLASu. Dokonce jsme ho rozjeli hned na dva směry, a to v oblasti práva, kde vytváříme systém CODEXIS již přes 30 let a oblasti vývoje, kde máme skvělý tým IT specialistů na profesionální úrovni. Jsme špička v oboru a máme co nabídnout, proto vám představujeme naše podcasty – Právní kontroverze a AGRP.DEV Podcast

AGRP.DEV Podcast

Před více než rokem jsme na YouTube vypustili úplně první díl AGRP.DEV Podcastu.
AGRP.DEV neboli ATLAS GROUP DEVELOPMENT je naše vývojové oddělení a záměrem série je v každé epizodě představit jednoho z kolegů či kolegyň. Budete tak mít možnost nahlédnout do zákulisí vývoje, poznat jednotlivé pozice a nasát firemní atmosféru.
Prvním odvážlivcem podcastu se stal Jirka a momentálně pracuje jako stážista na pozici Java developer. V dalších dílech se dozvíte o Kubové roční stáži, který u nás pracoval jako Javista a o UI testerovi, Martinovi.

Zajímá vás, jaké bylo výběrové řízení a začátky ve firmě? Co pozice obnáší, jaká zde panuje atmosféra a co se u nás naučili? Tohle a mnohem více se dozvíte na YouTube AGRP.DEV, tak nás nezapomeňte odebírat!

Právní kontroverze

Další podcast vás přesune do zcela jiného odvětví. Série Právní kontroverze je vedena pod našim portálem Právní prostor, který má 150 000 čtenářů měsíčně a můžete zde sledovat denní aktuality ze světa práva, změny v legislativě, zajímavé články a různé kauzy.
O čem v podcastu uslyšíte? Moderátor Petr Agha, výzkumný pracovník na Ústavu státu a práva, vás provede světem práva a společnosti. Nemusíte mít strach, neuslyšíte zde žádné odborné terminologie a strnulé analýzy. Naopak, se svými hosty povede sporné debaty, které formují dnešní společnost.
Proč jsme vlastně vytvořili tenhle podcast? V dnešní době existuje spoustu sociálních bublin, které potlačují své různorodé názory kvůli nátlaku veřejnosti. Záměrem Právní kontroverze je sloužit jako spojovací článek mezi rozdílnými perspektivami a tvořit poutavé rozhovory s předními odborníky, kteří se podílí na tvorbě budoucnosti práva.

Poslechněte si náš podcast Právní kontroverze na portálu Právní prostor, Spotify a nebo nás odebírejte na YouTube!

Máme před sebou nabitý kalendář dalších dílů, které se budou postupem času zveřejňovat. Ať už se bude jednat o rozhovory ze světa vývoje nebo podnětné debaty v oblasti práva. Nenechte si je ujít a odebírejte nás!