Letem světem ATLASem. Co se nám povedlo v roce 2023?

Více než patnáct set nových klientů. Obratový a personální růst. Nejmodernější technologie a nové funkce v našich produktech. Vývoj dalšího systému. Mnoho akcí, teambuildingů a konferencí. Podcasty ze světa práva a vývoje. A spousta úspěchů našich zaměstnanců. Nejen tím se pyšníme za minulý rok. Jaký byl náš rok 2023? Projděte si ho s námi.

Obratový růst

Přestože jsme na trhu přes třicet let, každý rok rosteme. Ani minulý rok nebyl výjimkou. Získali jsme více než patnáct set nových zákazníků. Celkově máme desetitisíce klientů, což je mezi českými softwarovými firmami nevídané číslo. Obrat jsme oproti minulému roku navýšili o 20 procent. Rozrostli jsme se například o společnost Kofola Československo, BANDI VAMOS, Moravská galerie v Brně, TRINITY BANK nebo Winning Group. Nejsme však pyšní pouze na nové zákazníky, ale i na to, že spousta našich zákazníků s námi spolupracuje už od počátku fungování. Většina zákazníků od nás navíc využívá více systémů, díky kterým šetří svůj čas i peníze.

Personální růst a růst poboček

Za minulý rok jsme přivítali hned několik nových kolegů na různé pozice napříč firmou. Nastoupili k nám nejen skvělí obchodníci a telefonní asistenti, ale i IT experti a různé administrativní pozice. V Ostravě jsme provedli rekonstrukci kanceláří, kolegové si tak užívají nové moderní a prosvětlené kanceláře. V Brně budujeme tým vývojářů pro náš nový produkt. Z čistě obchodní pobočky se tak stává místo pro business i vývoj. Obchodníci tak můžou ovlivňovat směřování našich produktů ještě jednodušeji než doposud. Rovněž jsme si připravili půdu pro rozšíření naší pobočky v rámci moderního areálu Spielberk Office Centre. Za pár měsíců se pochlubíme výsledkem. Rovněž v Praze se pobočka zase o něco více personálně rozrostla, stále více kolegů si tak užívá pauzu u našeho ping pongu.

Úspěchy našich zaměstnanců

Úspěch firmy stojí především na lidech. A jelikož si to velmi dobře uvědomujeme, naše lidi pravidelně v jejich práci podporujeme. Neodměňujeme pouze slovy, benefity a dobrou výplatou, ale i věcnými cenami. Například kolegy, kteří jsou s námi už spoustu let, jsme odměnili poukazem na dovolenou. Čeká je tak relax dle vlastního výběru. Zaměstnanci s naprůměrnými výsledky si pak domů odnesli nejen nejnovější elektroniku, ale i další zajímavé ceny.

Nejmodernější technologie, nové funkce a nový produkt

Svět moderních technologií se mění téměř z minuty na minutu. V ATLASu však ve vývoji informačních systémů držíme krok s nejnovějšími trendy. I minulý rok náš vlastní vývojářský tým na produktech neustále pracoval, zlepšoval stávající systémy a přidával nové funkce na základě toho, co si trh žádal. Vývojáři rovněž intenzivně pracovali na implementaci umělé inteligence. Co se týče nového obsahu, zákazníci ocenili například nový doplněk v právním systému CODEXIS o whistleblowingu. Zároveň pracujeme na nové aplikaci X-FILES.

Konference

Za minulý rok jsme pořádali hned několik konferencí, které vzdělávaly účastníky v oblastech práva, managementu, podnikání a vývoje. Pyšní jsme především na kongres Právní prostor, největší právní kongres v Česku. Obchodníci nás pak reprezentovali na spoustě dalších akcích a veletrzích. Úspěch měla i IT konference, kde kolegové prezentovali trendy z vývoje. Mluvili například o umělé inteligenci.

Celofiremní akce

Dvakrát ročně se setkáváme napříč pobočkami na celofiremním teambuildingu. Minulý rok jsme se potkali v kempu Soběšín v Středočeském kraji, kde si na své přišel úplně každý. Pro zaměstnance jsme si připravili mnoho aktivit dle preferencí. Rafty, turistika nebo sport? Nejen to bylo součástí. V zimních měsících nás pak čekala exkurze do pivovaru Radegast, poté jsme roztančili parket na vánočním večírku.

Pobočkové akce

Rádi spolu trávíme čas i mimo práci. Pravidelně se proto setkáváme na různých akcí v rámci poboček. Minulý rok jsme si zahráli například paintball nebo fotbal, absolvovali pár výšlapů, předháněli se v jízdě na motokárách, absolvovali cyklovýlet nebo jsme se „jen“ setkali u dobrého jídla a pití.

Podcasty ze světa práva a vývoje

Podcasty se v poslední době stávají mimořádně populárním způsobem zábavy, vzdělávání a získávání informací. Této formě sdělení fandíme, proto jsme se rozhodli využít jeho potenciál i u nás v ATLASu. Stojíme za podcasty: z oblasti práva podcast Právní kontroverze a z vývoje AGRP.DEV Podcast. Doporučujeme především poslech podcastu Právní kontroverze, který je velmi oblíbený u našich zákazníků. Za právním podcastem stojí náš portál Právní Prostor, kde každý měsíc více než 150 tisíc čtenářů sleduje aktuality ze světa práva, změny v legislativě a různé zajímavé články.

Rok 2024 je před námi. Chceš být u toho? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co vše nabízíme. 😊