CSS v novém kabátu

Oddělení Centrum sdílených služeb (CSS) je základním pilířem ATLASu. Nachází se na ostravské pobočce a nedávno prošlo poměrně velkou rekonstrukcí. Nahlédněte do zákulisí CSS skrze nové video nebo pořízené fotografie a posuďte sami, jak moc úspěšná byla tato rekonstrukce! 

Nové zrekonstruované prostory CSS 

Koncem minulého roku proběhla na ostravské pobočce velká rekonstrukce oddělení CSS. Výsledkem práce jsou moderní a prosvětlené kanceláře. Ty jsou rozděleny do jednotlivých kójí, maximálně však po dvou stolech. Díky tomu mají zaměstnanci při vykonávání práce svůj komfortní prostor. Velkou nezbytností pro teplé letní dny je zaopatření klimatizace a ani ta nám tady nechybí. 

Kromě nových kanceláří se na oddělení nachází moderní kuchyňka, kde si zaměstnanci mohou vychutnat šálek dobré kávy. 

Co dělá Centrum sdílených služeb? 

CSS se stará o zajištění obchodních příležitostí pro firemní reprezentanty. Naši specialisté oslovují kontakty z databáze předem vybraných firem a jejich hlavním úkolem je zaplnit kalendář osobními schůzkami nebo videomeetingy.

Představení oddělení 

Na YouTube kanále vyšlo video, kde náborářka a trenérka Tereza Buršová představuje oddělení CSS. Pomocí tohoto videa přiblíží, co zde práce obnáší, jak vypadá běžný pracovní den, jakého kolegu hledáme a jak probíhá výběrové řízení.  

Jste komunikativní a dynamická osoba, která má zkušenost s aktivním voláním nebo obchodní pozicí? Považujete se za cílevědomého člověka? Pokud jste z Ostravy a okolí, můžete pracovat v našich nově zrekonstruovaných kancelářích. Nabízíme ale také práci na 100 % home office. 

Ztotožňujete-li se s tímto popisem a máte chuť pracovat pro ATLAS, pošlete nám svůj životopis! Těšíme se na případnou spolupráci!