Budujeme, rosteme, rozšiřujeme se. Pyšníme se většími prostory

V ATLASu neustále rosteme – obratově, personálně a nově i prostorově.  Rekonstrukci a rozšíření prostorů zažila v posledních týdnech brněnská pobočka. Zaměstnanci se tak těší nejen z nových kanceláří a zasedaček, ale i z větší kuchyňky. Práce v kanceláři je tak zase o něco příjemnější.

Brněnskou obchodní pobočku najdete v reprezentativním areálu The Spielberk office. A přestože obchodníci tráví hodně času v terénu, rádi je vidíme i v našich hezkých kancelářích, odkud je výhled na celé Brno. Každý má k dispozici své místo v open space, potřebuje-li někdo více klidu na práci, lze využít některou ze zasedacích místností. A nyní máme prostoru na nerušenou práci zase o něco více. Těšíme se z nových zasedaček a telefonních budek, kde mají naši lidé klid například na videomeetingy s klienty.

Nově na pobočce budujeme tým vývojářů pro náš nejnovější produkt. Z čistě obchodní pobočky se tak stává místo pro business i vývoj. Obchodníci tak můžou ovlivňovat směřování našich produktů ještě jednodušeji než doposud. I pro kolegy z vývoje jsme přibrali další prostornou kancelář. Naši novou aplikaci, která mimo jiné pracuje s umělou inteligencí, představíme již brzy.

A neposledně se radujeme i z větší kuchyňky, která slouží pro setkávání s kolegy. Potkáváme se primárně u kávy nebo u oslav narozenin a dalších významných milníků našich zaměstnanců.

Každý rok rosteme i obratově, jen za minulý rok jsme zahájili spolupráci s 1500 novými zákazníky. Chceš být u toho? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co vše nabízíme. 😊