Sporty, hádanky, hlavolamy a hlavně sehranost. Máme za sebou další teambuilding

Stejně tak jako nabízíme široké spektrum našich produktů, i na celofiremním teambuildingu jsme měli pestrou nabídku aktivit. Sportovní hry, logické úkoly, šachy, pétanque nebo pubquiz? Každý si přišel na své. A kromě volnočasových aktivit jsme na akci všem zaměstnancům představili náš nový produkt DATIFY.

Na přelomu srpna a září jsme se celá firma napříč pobočkami potkali v Kraskově v Pardubickém kraji, kde nás čekal den plný zábavy a her. I tentokrát měl každý zaměstnanec na výběr z mnoha aktivit dle svých preferencí. Rozdali jsme týmová trička a šlo se na věc. Sportovci měli na výběr z beachvolejbalu, nohejbalu, turistiky nebo fyzicky méně náročného pétanque.

Zaměstnanci, kteří mají v oblibě nejrůznější úkoly a hádanky, si zahráli Pevnost Boyard. Své síly mohli poměřit hned na několika stanovištích. Hlavolamy, puzzle, logické příklady, postavení co nejvyšší věže či poznávání netypických předmětů. Nejen to pro ně bylo připraveno.

Kromě volnočasových aktivit, kde se projevila sehranost kolegů, nás čekala i pracovní část. Představili jsme náš nový produkt digitální kancelář DATIFY se zabudovanou umělou inteligencí. Tuto novinku ocenili převážně obchodníci, kteří tak mohou přinášet zákazníkům další top produkt nejmodernější úrovně.

Navečer jsme se potkali u kvízu, při kterém si účastníci oprášili své vědomosti nejen ze školy. Nezapomněli jsme ani vyhodnocení všech soutěží a gratulaci vítězům. Večerní program uzavírala volná zábava a posezení u dobrého jídla a pití. Na druhý den jsme pak všichni vyrazili zpět domů za rodinami.

Chceš se účastnit podobných akcí? Rádi tě přivítáme k nám do týmu, máme hned několik otevřených pozic. Podívej se, co vše nabízíme a třeba už příště pojedeš s námi. 😊